Samen Lunchen in Eefde

Samen Lunchen in Eefde

Op dinsdag 1 oktober is iedereen van harte welkom om aan te sluiten bij een gezellige lunch in Dorpshuis Het Hart in Eefde. Deze lunch is toegankelijk voor iedereen die het fijn vindt om samen te eten en geniet van het sociale contact. De lunch wordt voorbereid en verzorgd door een enthousiaste groep vrijwilligers, in samenwerking met Welzijn Lochem.

Stadslunch in Lochem als inspiratie

De lunch in Eefde is geïnspireerd door de succesvolle stadslunch in Lochem, waar zo'n 30 bewoners uit verschillende dorpen regelmatig samenkomen om te genieten van een maaltijd. Deze stadslunch is ooit gestart tijdens de Week tegen Eenzaamheid en heeft sindsdien meerdere keren plaatsgevonden. “De positieve ervaringen in Lochem willen we graag meenemen naar een andere kern,” vertelt Astrid Lievestro van Welzijn Lochem. 

Woon je in een ander dorp en is het lastig om naar Eefde te komen? Geen zorgen! Geef dit aan bij je aanmelding en samen wordt er gekeken naar een passende oplossing.

Praktische informatie

Deelname aan Samen Lunchen in Eefde is gratis en vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0573-297000. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk donderdag 26 september, zodat de vrijwilligers voldoende tijd hebben voor de voorbereidingen en boodschappen.

Vrijwilligers gezocht!

Heb je interesse om als vrijwilliger te helpen bij het verzorgen van de lunch? Ook dan ben je van harte welkom.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.