S.V. Harfsen neemt afscheid van bestuurslid Henk Pasman

S.V. Harfsen neemt afscheid van bestuurslid Henk Pasman

Het afscheid van Henk Pasman en Joop Peet op de algemene leden vergadering van S.V. Harfsen van afgelopen woensdag markeert het einde van een tijdperk voor de club. Na 42 jaar trouwe dienst heeft Henk Pasman besloten om afscheid te nemen als bestuurslid. Als de nestor van de club heeft Henk door de jaren heen talloze taken op zich genomen, waaronder het voorzitterschap en de leiding van de sponsorcommissie. Henk was al erelid, maar tijdens de ALV werd hij nog even extra in het zonnetje gezet.

Ook Joop Peet, een andere zeer gewaardeerde kracht binnen de club, heeft te kennen gegeven te stoppen met zijn vrijwilligerstaken. Joop was jarenlang bestuurslid en daarnaast heeft hij vele jaren met zijn maatje Bertus Wechtstapel de club vertegenwoordigd bij thuis- en uitwedstrijden van het 1e elftal. Zijn inzet en toewijding zullen zeker gemist worden.

Het afscheid van Henk en Joop betekent niet het einde van hun betrokkenheid bij de club. De club hoopt dan ook hen nog vaak te mogen begroeten op de club, waar ze altijd welkom zullen zijn.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.