Activiteiten bij De Derde Helft in Lochem verplaatsen naar binnen met de herfst in aantocht

Activiteiten bij De Derde Helft in Lochem verplaatsen naar binnen met de herfst in aantocht

Met het afscheid van de zomer en de komst van de herfst, bereiden de organisatoren van De Derde Helft bij sportvereniging ’t Overschotje zich voor op de activiteiten die binnen kunnen plaatsvinden bij minder goed weer. 

Bij slecht weer kunnen deelnemers in elk geval terecht voor gezellige activiteiten zoals sjoelen en koersbal. De koersbalmat is al klaargelegd in de kantine, waar voldoende ruimte is om deze sport te beoefenen. Daarnaast komen er creatieve handenarbeidprojecten aan bod. Afgelopen week hebben de leden bijvoorbeeld een zogenaamd Godsoog gemaakt. Dit symbool, dat onder andere voorkomt in Mexicaanse tradities en visserstruien, vertegenwoordigt de elementen aarde, water, wind en vuur. Op de foto zijn deelnemers bezig met het maken van dit object.

Ontspanning en ontmoeting

Hoewel samen bewegen het hoofddoel blijft van De Derde Helft, benadrukken de organisatoren dat mensen ook welkom zijn voor een kopje koffie of thee en een goed gesprek. 

Ouderen zijn elke woensdagmiddag vanaf 13.30 uur welkom in de kantine van ’t Overschotje aan de Elzelaan 1 in Lochem. Naast de woensdagse activiteiten kan er op dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur ook jeu de boules gespeeld worden.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.