Inner Wheel Barchem schenkt donatie van 1500 euro aan ReubeZorg Lochem
Annelies Hoentjen en Andreas Ponten

Inner Wheel Barchem schenkt donatie van 1500 euro aan ReubeZorg Lochem

De serviceclub die zich inzet voor goede doelen, Inner Wheel Barchem, heeft een gulle donatie geschonken aan ReubeZorg Lochem. Annelies Hoentjen, voorzitter van Inner Wheel Barchem: “Wij zijn verheugd om ReubeZorg Lochem een mooie donatie te mogen geven.”

Dankzij de actieve betrokkenheid van haar leden heeft Inner Wheel Barchem een bedrag van maar liefst 1.500 euro bijeengebracht. Dit werd mogelijk gemaakt door verschillende initiatieven, zoals het verloten of verkopen van ingebrachte spullen tijdens de maandelijkse bijeenkomsten, persoonlijke giften en een gezellige tuin bijeenkomst in juni 2023, waarbij bezoekers een prachtig bedrag doneerden. Ook tijdens de Goede Doelenmarkt in december 2023 droegen de dames hun steentje bij door zelfgemaakte kerststukken, vogeltaarten en andere bakproducten te verkopen. Deze inspanningen stellen Inner Wheel Barchem in staat om gedurende een clubjaar meerdere goede doelen te ondersteunen.

Kleinschalig

Deze keer gaat het ingezamelde bedrag van 1.500 euro naar ReubeZorg Lochem, een kleinschalig zorginitiatief gevestigd op landgoed Ampsen in Lochem. De locatie biedt een uitdagende omgeving voor zinvolle activiteiten, met diverse dieren, een speelterrein en een moestuin. Vanaf het najaar van 2024 zal ReubeZorg ook 24-uurs wonen aanbieden voor negen (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking.

Tijdens de clubbijeenkomst op 16 mei bij Grondig Geniethen landschapstuin te Lochem, heeft Andreas Ponten, vertegenwoordiger van ReubeZorg Lochem, de cheque in ontvangst genomen van voorzitter Annelies Hoentjen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.