Het Riksja seizoen is weer van start gegaan in Lochem

Het Riksja seizoen is weer van start gegaan in Lochem

Het is april en dus is de Riksja weer uit de stalling gehaald. Vanaf 16 april worden er weer volop ritjes gemaakt. Misschien heb je de fiets wel eens zien rijden in Lochem of haar mooie omgeving?

Piloten 

De bestuurders(piloten) maken recreatieve ritjes met mensen die niet (meer) zelf kunnen fietsen. Zij gebruiken daarvoor een riksja, een of twee passagiers op de zitbank, de piloot die stuurt en fietst met elektrische ondersteuning, achterop.

De piloten hebben een training gehad in het gebruik van de riksja en ook in het omgaan met de doelgroep. Je kunt dus met een gerust hart gebruik maken van de riksja, om zo een mooie tocht door het prachtige Lochem en de directe omgeving te maken.

Voor iedereen

Iedereen die wil, kan hier gebruik van maken. Mensen uit ouderenvoorzieningen en verzorgingshuizen, maar zeker ook zelfstandig wonende mensen, krijgen zo de mogelijkheid een frisse neus te halen.

De ritten zijn gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Wil je meer weten of een rit aanvragen? Stuur een e-mail naar: [email protected].

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.