SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Dit zijn de meest en minst gewaardeerde horecagelegenheden in Zutphen

ZUTPHEN - Zutphenaren komen het liefst bij de De Revolutie, en ontlopen café Schatjes toch het liefst. Dit blijkt uit de eerste resultaten van de enquête over het winkel & horeca-aanbod in Zutphen. 

Klanten kunnen in de enquête aangeven welke winkels ze fijn vinden, en bij welke ze slechte ervaringen hebben. Uit het onderzoek blijkt dat de goede ervaringen vooral gebaseerd zijn op het de service, sfeer en wat er geserveerd. De slechte ervaringen hebben vaak te maken met de andere klanten die aanwezig zijn en de drukte. 

Meest gewaardeerde horecagelegenheden

Van alle horecagelegenheden in Zutphen 8 procent van de Zutphenaren aan de Revolutie het beste te vinden. Dit komt vooral door “wat er op de kaart staat en de sfeer die er is”, aldus één van de toelichtingen. “We doen erg ons best om onze gasten een leuke, lekkere en gezellige avond uit te bieden, maar het is extra leuk om dit nu terug te horen. Dit nieuws delen we zeker met het team welke deze waardering mogelijk heeft gemaakt, reden voor een gezamenlijke  toast”, zegt eigenaar Mimi Sindy trots.

De top 3 meest gewaardeerde horecagelegenheden: 

  • De Revolutie
  • Café Camelot
  • Brasserie Chappoo 

Minst gewaardeerde horecagelegenheden

Van alle horecagelegenheden in Zutphen geeft 12 procent van de Zutphenaren aan de café Schatjes de slechtste te vinden. Dit vanwege “de andere klanten die in je kont knijpen” en “omdat het er altijd zo idioot vol staat. Ze snappen niet wanneer er niemand meer bij kan.” Het café heeft de uitslag van de enquête ontvangen, maar hier helaas niet op gereageerd. 

De top 3 minst gewaardeerde horecagelegenheden: 

  • Café Schatjes
  • Café De Spaan
  • Café De Dwaasheid

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.