SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Weer twee ondernemingen minder rondom Polsbroek Zutphen

  •  Grote panden raken leeg
  •   19 september 2019 - 07:15
  •  

ZUTPHEN - Het zal een stukje leger worden op de Polsbroek in Zutphen, waar veel winkels zitten. Het Juridisch Loket en kringloopwinkel Jouw Tafel (samengevoegd met Jouw Hengelsport) zullen vertrekken. 

Het Juridisch Loket is onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Ze gaven jarenlang gratis juridisch advies over ontslagen, uitkeringen en dergelijke. In mei zullen ze vertrekken. Er zal hoogstens een klein servicepunt overblijven, maar ook dat is nog niet zeker. het pand waarin ze zaten is een groot pand, wat gaat zorgen voor een zichtbare leegte op de Polsbroekpassage. 

Lees verder onder de foto...

Het Juridisch Loket.

Kringloopwinkel Jouw Tafel en hengelsportwinkel Jouw Hengelsport zit iets verderop, officieel gevestigd aan de Donkeresteeg. Zij hebben onlangs vrij abrupt de winkel dichtgegooid. Beide winkels waren van één eigenaar, en zaten ook bij elkaar in het pand. “Wegens omstandigheden zijn wij met onmiddellijke ingang voorgoed gesloten”, meldt het briefje op de deur. Waarom ze vertrekken is niet duidelijk. 

Lees verder onder de foto...

Het briefje op de deur van Jouw Tafel.

Momenteel zitten in de omgeving nog wel wat andere winkels, zoals een kapper, bloemenzaak en een breiwinkel. Omdat beide bedrijven die vertrekken grote panden huurden, zal het waarschijnlijk lastig worden om nieuwe huurders te vinden. 

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.