SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Pandeigenaar Grolsch houdt alles opties rond Concordia Brummen nog open

BRUMMEN - Het is nog niet zeker wat er met café Concordia in Brummen gaat gebeuren, blijkt na navraag bij pandeigenaar Grolsch. Dit terwijl in juni naar buiten werd gebracht dat er een nieuwe eigenaar voor het pand gevonden is. Het blijkt iets genuanceerder te liggen. 

Grolsch heeft het pand altijd aan de vorige uitbater verhuurd. De nieuwe uitbater is ook voornemens om dit te gaan doen. Maar nog lang niet alles is rond. “De opties liggen nog open, er kan dus nog van alles mee gebeuren”, legt een woordvoerder van Grolsch uit. “Wel zijn er gesprekken gaande met mensen die het willen overnemen.” 

Overeenkomst

Ook Theo van Enckevort, betrokken bij de eventuele overname, bevestig dat het toch nog niet helemaal rond is. “Een gedegen voorbereiding is nodig om Concordia weer succesvol te maken. Nu moeten de puntjes nog wel even op de i gezet worden met de eigenaar van het pand over de overeenkomst die nu voorligt”, vertelt hij. 

Verkopen?

De geruchten gaan door het dorp dat Grolsch van plan is het pand te gaan verkopen. Maar daar kan de woordvoerder nog niks over vertellen. In eerste instantie was het plan van de nieuwe uitbater om het nieuwe Concordia voor de kermis te openen. Later werd dit uitgesteld. Logisch: want er is nog geen deal gemaakt rondom de huur of koop van het pand. Wel mochten ze er de jaarlijkse kermis organiseren. 

De toekomst voor café Concordia blijkt dus toch nog onzeker. 

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.