SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Verbouwing Concordia Brummen uitgesteld

BRUMMEN - De verbouwing van horecagelegenheid Concordia in Brummen is uitgesteld. In eerste instantie zou alles voor de kermis (eind augustus) verbouwd worden. 

Concordia is vooral bekend om de jaarlijkse kermis die er gehouden zou worden. Onlangs werd bekend dat een nieuwe eigenaar het ging exploiteren. “De festiviteiten vinden in en om het gebouw plaats zoals het nu is”, legt de eigenaar uit. “De tijdsdruk werd te hoog en zou ten koste gaan van de kwaliteit van de aanpassingen. Bovendien zou de voorbereiding en uitvoering van het kermisweekend in gevaar komen.  De planning en invulling van de verbouwing moet na de kermis verder gestalte krijgen.”

Opzet

Betekent een nieuwe eigenaar ook een andere opzet voor de kermis? Nee, wordt uitgelegd. “De opbouw en indeling van het terrein tijdens de kermis is vergelijkbaar met voorgaande jaren. Wel is er een aanpassing in de programmering waarbij de dj’s zullen optreden in de tent aan de zijkant. Aan de voorkant op het terras is er ook feestelijke muziek maar zal het volume minder ver worden open gedraaid.”

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.