Bizarre mishandeling door jongeren na kermis in Eerbeek

Bizarre mishandeling door jongeren na kermis in Eerbeek

Een man is in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld in Eerbeek. Dat gebeurde toen het slachtoffer terugkwam van de kermis in het dorp, en fietste over de W. Einthovenstraat. De verdachten zijn mogelijk minderjarig.

Bij een bushokje langs de weg zag het slachtoffer twee personen staan. Volgens de politie kreeg de man een woordenwisseling met de personen. Dat was snel uitgesproken, dacht de man. Echter werd kort daarop gevraagd of de man wilde helpen zoeken naar een verloren telefoon.

Hoofdwond

Het slachtoffer pakte zijn eigen telefoon en scheen bij met de zaklamp. Gelijk daarop werd hij met een voorwerp op zijn hoofd geslagen, aldus de politie.

De daders sloegen op de vlucht richting het Oranje Nassauplein. Het slachtoffer bedacht zich geen moment en zette de achtervolging in. Dat was echter geen slimme zet: ter hoogte van de C. Eijckmanstraat werd de man opnieuw geslagen. Daarbij raakte hij gewond aan zijn hoofd en oog.

Het slachtoffer had meerdere hechtingen bij zijn oog nodig. Een duidelijk signalement van de daders heeft de politie niet. Echter zijn ze mogelijk tussen de 13 en 18 jaar oud.

De politie vraagt getuigen zich te melden. Dat kan via 0900-88444 of anoniem via 0800-7000.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.