Gewonde bij ongeluk langs Apeldoorns Kanaal bij Hall

  •  Deur voertuig opengeknipt
  •   09 mei 2019 - 18:01
  • Laatste update: 09 mei 2019 - 19:57
  •  

HALL - Twee automobilisten zijn donderdag aan het eind van de middag tegen elkaar gebotst op de Apeldoornseweg, bij het Apeldoorns Kanaal. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de kruising met de Boerenstraat.

Lees verder onder de video...

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De hulpdiensten zijn met meerdere voertuigen ter plaatse. Er is één persoon gewond geraakt. De brandweer heeft de deur uit het voertuig moeten knippen, om het slachtoffer er uit te kunnen halen. Deze deur kon namelijk niet meer los.

Flinke schade

De ambulance heeft vervolgens deze bestuurder onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek. Van de andere auto raakte de bestuurder niet gewond. Het voertuig van het slachtoffer is zwaar beschadigd aan de voorkant. De andere auto is aan de zijkant, aan de bestuurderszijde, geraakt.

File

Het verkeer had flink last van het ongeval. In beide richtingen is de weg enige tijd geblokkeerd geweest. Verkeersregelaar leidde weggebruikers om het ongeval heen. De auto’s zijn afgesleept, en de politie doet onderzoek naar de oorzaak. 

Verslaggever Jesse Sprikkelman stond bij het ongeluk...


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.