REGIO - Een nieuwe week is begonnen. De aankomende week zullen er weer veel nieuwsverhalen gebracht worden. Maar: de beste van de afgelopen week zetten we nog even voor je op een rij.

Auto schiet van boot af, en valt in Twentekanaal

Een ongelukkig ongeluk in Lochem maandagmiddag. Een auto schoot van een boot af en viel in het Twentekanaal. Dat gebeurde ter hoogte van de Haalmansweg. De auto zat vast met spanbanden, die mogelijk zijn geknapt of los zijn geraakt.

Open dit artikel…

Politie doet lugubere vondst in Leuvenheim: veel dode dieren in loods

De boer is druk op zijn erf, omwonenden staan te kijken en te kletsen en landbouwvoertuigen rijden voorbij. Wie langs de journalisten en agenten heen kijkt ziet niks geks op de Spankerenseweg in Leuvenheim. Maar toch is daar maandag een lugubere vondst gedaan. 

Lees verder onder de video… 

Open alle berichtgeving over dit incident...

Ruzie na botsing met Range Rover bij Gorssel

Twee automobilisten zijn dinsdagavond tegen elkaar gebotst. Dat gebeurde op de Deventerweg (N348) bij Gorssel. Na de botsing ontstond er ruzie tussen de twee partijen.

Lees verder onder de video… 

Open dit artikel… 

Zutphen geeft toestemming voor grotere horecaterassen

Horecagelegenheden in de Zutphense binnenstad en in de Noorderhaven mogen komend horecaseizoen hun terras uitbreiden. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders bepaald. Wel moeten de ondernemers aan een aantal voorwaarden voldoen.

Open dit artikel… 

Bezuinigingen Zutphen op goede weg, mogelijk ook besparing op personeelskosten

De bezuinigingsopdracht van de gemeente Zutphen gaat goed. Dat zegt wethouder Harry Matser. Ambtenaren zijn druk met het implementeren van de 81 bezuinigingsmaatregelen. Ook wordt er onderzoek gedaan naar een besparing op de loonsom, het totale bedrag aan kosten voor de ambtenarensalarissen.

Lees verder onder de video…

Open dit artikel…


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.