Brummense woonwinkel Verrij sluit deuren na 147 jaar

BRUMMEN - Wie Brummen binnenrijdt via de noordkant kan niet om het grote gebouw heen. Woonwinkel Verrij staat daar al heel veel jaren. Maar niet voor lang. 

Na 147 jaar gaan ze hun deuren sluiten. De eigenaren twijfelen over de toekomst en hebben daarom het te koop-bord in de tuin gezet. “We hebben lang getwijfeld of verkoop de juiste keuze zou zijn voor de toekomst”, schrijven de eigenaren op Facebook. “Het was een moeilijke beslissing aangezien we een familiebedrijf zijn met inmiddels de 5e generatie.”

Leegverkoop

De leegverkoop is woensdag gestart. Alles moet de deur uit. Ook het personeel. “Uiteraard heeft dit gevolgen voor onze zeer gewaardeerde personeelsleden die al jaren bij ons in dienst zijn. We hopen dan ook van harte dat zij elders een mooie carrière tegemoet mogen gaan”, legt de directie uit. 

Het feit dat mensen veel op internet bestellen is één van de redenen dat de winkel moet sluiten. Verrij Wonen is in 1872 opgericht in Heinoord. In 1968 pakte ze hun spullen op en trokken naar Brummen. Ze hebben daar acht mensen in dienst. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.