De Broodbode opent vestiging in Zutphen

ZUTPHEN - De Broodbode gaat een vestiging open in Zutphen. Aan de Laarstraat nummer 12 komt de zevende vestiging van de keten. Er is lange tijd verbouwt aan het adres. En nu opent daar woensdag 6 maart de winkel. 

De Broodbode is tien jaar geleden in Enschede begonnen en heeft inmiddels ook vestigingen in Almelo, Deventer, Hengelo en Oldenzaal. De lunchzaak bezorgt broodjes bij bedrijven en combineert dit met een lunchzaak. Ze maken het brood zelf. 

Overstap

Marloes Nieuwenhuis gaat de vestiging in Zutphen runnen. Ze is 25 jaar actief in het onderwijs geweest, maar vond het tijd voor een andere stap. “Al jaren zeg ik: voor mijn 50ste heb ik een eigen koffie-/lunchzaak. En nu ga ik de overstap maken”, vertelt ze trots. Ze is helemaal in de wolken van haar nieuwe winkel. “Alle bijbanen tijdens mijn school- en studietijd waren in de horeca. Daarnaast heb ik de afgelopen twee jaren, naast mijn baan als docent/teamleider bij Saxion, diverse banen in de horeca gehad om serieus te verkennen of ik nog steeds zoveel plezier beleef aan het werken in de horeca.” 

"Daarnaast vind ik de sfeer en uitstraling van deze broodjeszaak hip, gezellig en ongedwongen"
Marloes Nieuwenhuis

Nieuwenhuis gaat verder: “Tijdens deze verkennigstocht ontdekte ik de Broodbode. Deze franchise viel me positief op door een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast vind ik de sfeer en uitstraling van deze broodjeszaak hip, gezellig en ongedwongen.”

Lunchen

De Zutphense binnenstad lijkt een goede plek voor lunchtentjes. Onlangs kwam al naar buiten dat Bagels & Beans een vestiging gaat openen, iets verderop in de binnenstad. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.