Warnsveld Open Air wil verkassen naar Bronsbergen

WARNSVELD - Als het aan het festival Warnsveld Open Air ligt verhuizen ze dit jaar naar een nieuwe plek! Nabij het Bronsbergenmeer is een goede optie, laat organisator Ruud Gerritsen weten. 

Vorig jaar was de eerste editie van het evenement, aan de Vordenseweg in Warnsveld. De scouting, die eigenaar is van het terrein, heeft echter geen toestemming gegeven om daar ook dit jaar een editie te organiseren. “Daarom moeten we op zoek naar wat anders”, zegt Gerritsen. Het Bronsbergenmeer is de beste optie. “Maar ik kan er nog niet al teveel over zeggen! Binnenkort komen de naar buiten met de details.” 

"Ik vind het een goed idee"
Erik Nengerman

Een evenement bij het Bronsbergenmeer zou niet voor het eerst zijn. Jaren lang is hier Live At The Brons georganiseerd. Dat evenement is vorig jaar voor het laatste georganiseerd. De organisator daarvan, Erik Negerman, ziet zeker kansen voor een nieuw festival daar. “Ik vind het een goed idee”, laat hij weten. “Het is ene fantastische plek voor evenementen! Wij hebben het daar met Live At The Brons altijd naar ons zin gehad. Ook was er veen animo voor.” 

De naam

Maar… gaat de naam van het festival dan ook na een jaar al veranderd worden? Dat is de organisatie niet van plan. Ze willen de naam zo houden, terwijl het niet meer in Warnsveld georganiseerd gaat worden. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.