Werkgroep Omwonenden Gasfabriekterrein: 'Kijk, het gaat echt druk worden in Lochem'

  • 'Video spreekt boekdelen'
  • 14 september 2018 - 07:00
  • Verscheen eerder bij

LOCHEM - De Werkgroep Omwonenden Gasfabriekterrein strijdt tegen de komst van de groot filiaal van Lidl aan de Julianaweg. Leden van de werkgroep togen naar Deventer waar eerder dit jaar in de wijk Keizerslanden zo’n grote winkel werd geopend. Ze maakten er de videobeelden. 

Lees verder onder de video...

De beelden zijn gemaakt rond het middaguur op een zaterdag. Doel is te laten zien dat het parkeerterrein nagenoeg vol is en dat er veel verkeersbewegingen zijn. De nieuwe Lidl in Deventer staat op een plein waar meerdere winkels zijn gevestigd, waaronder een Albert Heijn. Tussen beide supermarkten is een wisselwerking. Mensen parkeren en bezoeken vaak beide winkels.

Het parkeerterrein aan de kant van de Lidl was ten tijde van de opnames vrijwel helemaal vol. Daar reden veel auto’s rond, op zoek naar een plekje, terwijl het op het parkeerterrein bij AH aan de andere kant nog veel lege plekken waren.

Met de beelden willen ze aantonen dat het echt druk is bij de supermarkt. En dat dat waarschijnlijk ook in Lochem het geval gaat zijn. 

 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.