SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Brummense kinderopvang blijft slachtoffer van vernielingen

BRUMMEN - Schuren worden opengebroken en speeltoestellen worden vernield. Kinderdagverblijf Malin in Brummen heeft het maar niet makkelijk. 

De kinderopvang is alweer getroffen door vandalisme. Schuren zijn opengebroken en speeltoestellen zijn kapot gemaakt. Het lokale politiekorps: "Door de veelvuldige overlast en vernielingen doet de politie een extra oproep om in de omgeving schoolplein Pancratiusschool en onder de overkapping van de aangrenzende Kinderopvang Malin, Oude Eerbeekseweg 5 Brummen, ongeregeldheden actueel te melden op 0900-8844." 

De politie is nog geen daders op het spoor. Extra toezicht is er wel. Het kinderdagverblijf zit aan de Oude Eerbeekseweg in Brummen. De gemeente heeft nog een ander advies: "Woont u daar in de buurt en/of neemt u deel aan een buurt-WhatsApp groep? Dan roepen we u op om bij een verdachte situatie of samenscholing door jongeren op dat moment melding te doen bij zowel de politie als in de WhatsApp groep. Zo hopen we eventuele verdachten in beeld te krijgen."

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.