Hoe het nog steeds slecht gaat bij Zutphense Lidl

  •  Pedro
  •   19 september 2017 - 07:00
  •  

ZUTPHEN - Bij de Zutphense Lidl is de omgang met medewerkers nog steeds niet goed. Dit ondanks de petitie die eind juli overhandigt is aan de supermarktketen. 

Ruim 71% van de medewerkers van het filiaal heeft de petitie ondertekend toen. Ze luidde de noodklok omdat er intimidatie op de werkvloer zou zijn en omdat de werkdruk hoog is. “Afspraken worden niet nagekomen en zowel de planning als de roosters kloppen vaak niet”, vertelde Jeffrey Schrijver, FNV-lid en allround medewerker eerder toe. “Hard werken is niet erg maar het is zoveel fijner werken zonder intimidatie.” 

En dit is nog steeds niet anders. Dat vertelt een medewerker van het filiaal. “Er is inderdaad gesproken. En daar blijft het ook bij. Verder is er nog steeds veel werkdruk. Er is vrij weinig veranderen. Al lijken de bazen hier zich wel iets meer in te houden.” 

Lees verder onder de video...

Het indienen van de petitie in juli.

Een andere medewerker: “Ik ga er binnenkort stoppen denk ik. Ik kan een baan krijgen bij een andere supermarkt, en dat klinkt me toch wat meer als muziek in de oren. Lidl-Zutphen heeft het verpest voor mij, en ik raad iedereen aan hier niet te gaan werken.” 

De persvoorlichting van Lidl Nederland was niet bereikbaar voor commentaar. 

 

 

Bekijk ook: 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.