SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Nieuwe puzzel van B’ART

ALMEN - Na het succes van de eerste puzzel van zwembad De Berkel komt er binnenkort een nieuwe puzzel van B’ART. Dit keer met een afbeelding van het centrum van Almen. Het idee om zelf puzzels te tekenen ontstond bij Bart Wiltink eind vorig jaar. “We liepen op 5 december langs de Berkel bij het zwembad en hadden het over puzzelen, een bekend Sinterklaascadeau. Ik vind puzzels maken niks aan, maar bedacht dat ik er misschien wel zelf één kan maken”, vertelt Bart. Zo ontstond het idee van puzzel zwembad De Berkel.

Als kind tekende Bart veel en van beroep is hij technisch tekenaar en ontwerper. Bart heeft een eigen stijl van tekenen. Zijn puzzels doen een beetje aan Jan van Haasteren denken, maar dan anders.

Zomerse middag in Almen

De puzzel van zwembad de Berkel is intussen uitverkocht, dus tijd voor een nieuwe. Dit keer gebeurt er van alles in en rond de theetuin van De Hoofdige Boer en Museum STAAL. Muziekvereniging Juliana geeft een theeconcert, er komen mensen met een ezel van De Vetweide voorbij, de bus komt eraan, Unieke Uitje en op het dorpsplein staat de ijscokar. Het kan zomaar een zomerse middag zijn in Almen, een drukte van jewelste.

Bart is met de laatste details bezig en verwacht dat de puzzel in oktober in de verkoop gaat. Bij interesse kun je mailen naar [email protected]Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.