SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Keeperstalentendag bij Sportclub Lochem

LOCHEM - Zondag 14 augustus organiseert Kevin Swarthoff een keeperstalentendag bij Sportclub Lochem. Je kan je hier inschrijven.

Ervaring

Veel voetballers en keepers van Sportclub Lochem kennen Kevin al.

Kevin Swarthoff is een jonge ambitieuze keeperstrainer met inmiddels 9 jaar BVO (prof) ervaring naast zijn ervaring in de amateurvoetbal en is de oprichter van Keepers Academy Swarthoff. Kevin is zelf keeper geweest bij onder andere Vitesse, AGOVV, De Graafschap en het Nederlands Elftal onder 16. Daarnaast heeft hij bij diverse amateurclubs gespeeld: Sportclub Lochem, Columbia Apeldoorn en AZSV. Daarna heeft hij 6 jaar gewerkt als keeperstrainer van de hele jeugdopleiding van De Graafschap en 10 jaar voor de Gelderse Keepersschool. Op dit moment is hij al 2 jaar keeperstrainer bij de FC Twente/Heracles academie. Tevens is hij keepersscout geweest bij PSV Eindhoven.

De ervaring die hij heeft opgedaan in professioneel voetbal en social work maakt hem een keeperstrainer die het maximale uit de jeugd weet te halen in alle opzichten.

De belangrijkste kernwaarden voor kevin zijn Mindset, Coaching en Ontwikkeling. Dit is daarom ook de basis van de Keepers Academy in alle opzichten.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.