SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Laat de plek zien waar nu het Stadshuus staat

Algemene Ledenvergadering Historisch genootschap 

LOCHEM - Nadat corona het twee jaar lang onmogelijk maakte, houdt het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem, op 12 april aanstaande weer haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden in het Stadshuus. De leden zijn welkom vanaf 19 uur. De vergadering begint om half acht.

Tijdens de vergadering zal het bestuur, naast het afleggen van financiële verantwoording, verslag uitbrengen over wat er het afgelopen jaar allemaal gedaan en bereikt is. Want ondanks alle beperkingen is er veel, heel veel dankzij de talloze vrijwilligers gerealiseerd. Zo zijn er nieuwe werkgroepen ontstaan zoals archeologie en recent genealogie en WO-II. Maar denk ook aan de uitvoering van het beleidsplan voor de Oude Begraafplaats, waar de eerste resultaten van zichtbaar zijn. Het ontstaan van het virtueel museum, dat wekelijks groeit. Plaatsing van de stedenmaagd waar het HG nauw bij betrokken was, historische stadswandelingen, kortom er is veel te vertellen.

Trouwe dienst

De huidige voorzitter Bert Brand zal na 15 jaar trouwe dienst aftreden en het bestuur zal de huidige secretaris Paul Roodbol, voordragen als zijn opvolger. Koos van Zwieten wordt voorgedragen aan de vergadering als nieuw bestuurslid. De gehele agenda is te vinden op de website van het genootschap.

Na de pauze zullen de leden worden getrakteerd op een verrassende avond; een extra bijzondere avond, om te vieren dat we elkaar weer in levende lijve kunnen treffen.

Bent u nog geen lid, meldt u dan aan op www.hglochem.nl en u bent dan ook van harte welkom!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.