SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Markt voor goede doelen zoekt marktkramen

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

LOCHEM - Elke zaterdag van 11:00 tot 16:00 is er de markt voor het goede doel aan de Elsmansschaddenweg 2a te Lochem bij de stal De Lange Weg. Met een groep vrijwilligers verzorgen zij de opvang van verwaarloosde paarden. Met deze Markt voor het Goede doel willen zij geld inzamelen en gaat de opbrengst naar de opvang van deze verwaarloosde paarden en pony's. 

Er is van alles te koop op de markt, van beeldjes, kunstplanten, schilderijen, ruitersportartikelen, cd’s, dvd’s, speelgoed, fietsen, skelters, dames/heren/kinder/sportkleding, schoenen, tassen, sieraden, houten meubeltjes, openhaardhout tot aan stenen, keien en tegel toe. Bezoekers kunnen er pony's poetsen en knuffelen en eventueel ook rijden. Er is ook een leuk terras met diverse lekkernijen zoals onder andere frisdrank, thee, koffie met gebak en ijs.

Lees verder onder de foto...

Gewoonlijk konden de vrijwilligers gebruik maken van een aantal marktkramen die werden aangeboden door een ondernemer. Helaas is dit door Corona dit jaar niet mogelijk en zijn ze nog op zoek naar vijf marktkramen. 

De markt voor het goede doel is er nog de hele zomer tot eind augustus. Voor meer info of ken je iemand met een marktkraam: tel. 06-27472403

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.