SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Albert Heijn voert speciaal 'ouderenuurtje' in

  •  Rustig boodschappen doen
  •   20 maart 2020 - 12:08
  •  

ZUTPHEN/WARNSVELD - Supermarktketen Albert Heijn voert vanaf komende maandag een speciaal ouderenuurtje in. Dit is bedoeld voor 70-plussers die dan rustig en bovendien veilig boodschappen kunnen doen. Ouderen zijn namelijk een kwetsbare groepn voor het coronavirus (COVID-19).

De ouderen moeten wel vroeg opstaan om boodschappen te doen. Het speciale uurtje is namelijk vóór de reguliere openingstijden gepland. Van 07.00 tot 08.00 uur kunnen ouderen terecht in de supermarkten in Zutphen en Warnsveld.

Advertentie

Afstand houden

Daarnaast neemt de supermarkt andere maatregelen om het coronavirus tegen te gaan. Klanten worden nadrukkelijk gevraagd afstand te nemen van elkaar, het liefst minimaal anderhalve meter. Daarvoor zijn bij de kassa's ook markeringen op de vloer aangebracht. Klanten worden ook gevraagd gepaste afstand te houden tot vakkenvullers.

Het liefst ziet de supermarkt dat klanten zoveel mogelijk contactloos betalen. Ook zijn er plexiglas schermen opgehangen bij de kassa's om medewerkers af te schermen. Dit gebeurt ook bij meer winkels.


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.