Angstaanjagend  leuk in Eefde

Angstaanjagend leuk in Eefde

Op zaterdag 26 oktober verandert Eefde in een spookdorp tijdens de jaarlijkse Halloweenoptocht. Of je nu houdt van spanning of een echte waaghals bent, er is voor iedereen wat te beleven.

Om 18.30 uur begint de spannende tocht voor de jongere kinderen. Onder begeleiding van volwassenen trekken zij door de donkere straten van het dorp. Voor de 'echte waaghalzen' is er een tocht om 19.30 uur, volwassenen zijn welkom, als ze durven. Beide groepen eindigen bij Het Hart. 

Onderweg, gehuld in griezelige kostuums in het pikkedonker en met enkel het schaarse maanlicht als gids, is er van alles te beleven. En zoals bij elke goede Halloweenoptocht mag het verzamelen van snoep natuurlijk niet ontbreken. Aangekomen bij Het Hart staat er voor iedereen een griezelig drankje te wachten en is er een feestje tot 20.30 uur.

Najaarsfeest

Vanaf 21.00 uur barst het najaarsfeest los, met uiteraard een Halloween-thema dat de griezelige sfeer van de optocht doorzet. Heksen, clowns, vampiers en zelfs superhelden ontmoeten elkaar in een griezelige, maar toch ook gezellige setting. De band Amplifier zorgt voor een muzikale avond gevuld met Nederlandse meezingers, hits uit de jaren '80 en '90, en actuele Top 40-nummers. Halloween zou niet compleet zijn zonder verklede gasten. Bezoekers worden dan ook aangemoedigd om verkleed te komen, want er is een prijs voor het beste kostuum. Het feest gaat door tot in de late uurtjes, met muziek, dans en veel Halloween-plezier. 

Dus, of je nu kiest voor de spannende tocht, durft mee te lopen met de echte waaghalzen of griezelig goed wilt dansen, Halloween in Eefde heeft voor iedereen wat te beleven.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.