De Gorsselse Heide heeft handjes nodig

De Gorsselse Heide heeft handjes nodig

De Gorsselse Heide is een geliefde plek voor veel inwoners, maar de heide heeft nu dringend hulp nodig. Door het groeizame weer zijn er dit jaar veel jonge boompjes op de heide gegroeid. Vanwege de natte omstandigheden is het maaien met machines beperkt mogelijk. Daarom roept de Gorsselse Heide op om op 2 november tussen 10.00 uur en 14.30 uur te komen helpen met het verwijderen van het opschot van berken en dennen.

De organisatie zorgt voor koffie en wat lekkers, maar deelnemers wordt gevraagd om zelf een lunch mee te nemen. Ook wordt er gezorgd voor gereedschap, maar als je een takkenschaar en handschoenen hebt, wordt gevraagd om deze mee te nemen.

Je kunt je opgeven via  [email protected] en ook voor eventuele vragen kun je daar terecht. Dit initiatief wordt georganiseerd door Marke Gorsselse Heide en Natuurwerkgroep Gorssel, en zij hopen op veel deelnemers.

De locatie van de activiteit is de Gorsselse Heide, bij de ingang van de Reeverdijk - op 450 meter afstand van de hoek Deventerdijk/Reeverdijk.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.