Een avond voor mannen die van actie, gezelligheid en een goed glas houden

Een avond voor mannen die van actie, gezelligheid en een goed glas houden

Bereid je voor op een avond die je niet wilt missen! Zaterdag 2 november organiseert Schouwburg Lochem dé ultieme mannenavond. Dit wordt een avond vol vermaak, stoere activiteiten en natuurlijk een stevige borrel, zoals het hoort. Van 20.00 uur tot in de late uurtjes draait het om genieten, lachen en samen zijn met je vrienden. Trek je agenda, nodig je maatjes uit en zet deze datum dik onderstreept!

Dit is geen doorsnee avondje uit – we hebben alles in huis gehaald voor een avond vol plezier en ontspanning. Kom genieten van een whiskey- en bierproeverij, test je skills met laser kleiduifschieten, en alsof dat nog niet genoeg is, wordt je muzikale honger gestild met een nostalgische ‘70 drive-in show vergezeld door een authentieke lichtshow. 

Bruin fruit, bier, whiskey en heel misschien nog ergens iets alcoholvrijs. Vergeet je dieet, want dit is dé avond om te genieten. Het perfecte excuus om de boel even de boel te laten. Dit wordt een avond waar mannen helemaal zichzelf kunnen zijn!

En dames, jullie zijn uiteraard ook welkom om mee te genieten van deze onvergetelijke avond! 

Kaarten zijn nu verkrijgbaar via de website van Schouwburg Lochem of aan de kassa. Tot zaterdag 2 november – de ultieme mannenavond staat voor je klaar! Aanvang: 20:00 uur

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.schouwburglochem.nl

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.