Heerlijk Herfst op Verwolde!

Heerlijk Herfst op Verwolde!

Tussen zaterdag 26 en zondag 3 november viert huis Verwolde de herfst met extra activiteiten voor kinderen. Huis Verwolde is een heerlijke plek om zowel binnen als buiten te ontdekken.

Knapzak en poffertjes

Tijdens de herfstvakantie ga je met de boerenknapzak aan een tak lekker struinen over het landgoed. In de knapzak zit een speurtocht en van allerlei spelletjes. Na de speurtocht staan er heerlijke poffertjes voor je klaar in de theeschenkerij!

  • Datum: zaterdag 26 oktober tot en met zondag 3 november, op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag.
  • Tijd: tussen 11:00 en 15:00 uur

Natuurexpeditie Verwolde

Samen met een gids gaan kinderen op een leuke en speelse manier de natuur ontdekken. De gids heeft zoekkaarten en de kinderen krijgen een netje en een bugviewer mee. Zo onderzoeken ze de beestjes in het water en de kriebeldiertjes in het gras, de blaadjes van de bomen en de paddenstoelen eromheen. Onderweg verzamelen ze allerlei materialen uit de natuur waarmee iets moois gemaakt kan worden in de oranjerie.Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. (Ouders gaan niet mee, maar kunnen tijdens de wandeling bijvoorbeeld het huis bezoeken)

  • Datum: zaterdag 26 oktober, zondag 3 november
  • Tijd: 13:30 uur

Grand-Tour

Ook volwassenen weten wij te vermaken met de Grand-Tour, een extra lange rondleiding door de sfeervol ingerichte vertrekken op de beletage en eerste verdieping, tweede verdieping en zolder. Deze Grand-Tour duurt anderhalf uur; je krijgt vertrekken te zien die normaal gesloten blijven voor publiek. 

  • Datum: zondag 3 november
  • Tijd: 11:00 uur

Reserveren via: www.glk.nl/verwolde

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.