Feestelijke opening kerst pop-up store in Laren

Feestelijke opening kerst pop-up store in Laren

Op zaterdag 12 oktober opent Monique Dijkerman de deuren van haar kerst pop-up store aan de Deventerweg 14 in Laren. Om 11.00 uur wordt iedereen van harte uitgenodigd om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn. Monique zal het lint doorknippen en daarmee de winkel officieel openen.

De pop-up store is gevestigd in het voormalige kantoor dat ooit haar ouderlijk huis was. Monique, die anderhalf jaar geleden haar carrière als styliste voor particulieren en bedrijven begon, ziet Kerst als een belangrijke rode draad in haar werk. “Mensen worden blij van Kerst, en ik ook,” vertelt ze. Ze heeft inmiddels ervaring opgedaan bij diverse projecten, waaronder het adviseren van kerstdecoratie op de winkelvloer, zoals bij de bekende kerstshow van Intratuin Duiven, een van de grootste in Nederland.

Toen de ruimte aan de Deventerweg beschikbaar kwam, greep Monique de kans om meer naamsbekendheid te generen. “Ik had nooit de intentie om een winkel te openen, maar deze kans kon ik niet laten liggen,” zegt ze. De pop-up store biedt een uitgebreid assortiment kerstdecoratie en stylingproducten voor zowel huizen als winkelpanden. “Ik koop alleen spullen die ik zelf mooi vind,” benadrukt Monique.

De winkel blijft geopend tot aan Kerst, waarna de ruimte weer in gebruik zal worden genomen door Beltman Makelaars. Na de feestdagen richt Monique zich opnieuw op het geven van interieuradvies en stylingtips.

Iedereen is op zaterdag 12 oktober van harte welkom om een kijkje te nemen in de sfeervolle pop-up store. Monique is al enthousiast over de interesse: “Er zijn nu al mensen die langs komen om te kijken of vragen of ze een cadeaubon kunnen kopen.”

Openingstijden

  • Donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
  • Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.