Weggeefmarkt en gratis bingo in het Stadshuus Lochem

Weggeefmarkt en gratis bingo in het Stadshuus Lochem

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Op donderdag 17 oktober organiseert het Stadshuus aan de Markt 3 in Lochem een weggeefmarkt en gratis bingo. Wethouder Wendy Goodin zal de markt om 10.00 uur feestelijk openen. Tot 13.00 uur kunnen bezoekers gratis producten ophalen, zoals kleding, sportkleding, fruit, kinderboeken en puzzels. Daarnaast staan er verschillende organisaties klaar met gratis advies over onderwerpen als geldzaken.

De hele ochtend kun je genieten van gratis koffie, thee en iets lekkers. In de middag, van 14.30 tot 17.00 uur, is er een gezellige bingo met mooie prijzen te winnen. De inloop voor de bingo start om 14.00 uur, en deelname is helemaal gratis.

Deelnemende organisaties aan de weggeefmarkt in het Stadshuus

  • Sociaal werk 't Baken. Bij ’t Baken kun je terecht met vragen over regelingen, geldzaken, gezondheid en gezin. Op de markt kun je kennismaken, vragen stellen en een afspraak maken voor een kort adviesgesprek.
  • Sociaal raadslieden. De sociaal raadslieden bieden gratis advies en bemiddeling bij problemen met instanties en hebben brede kennis van wet- en regelgeving, waaronder belastingen, uitkeringen en vergoedingen. Bezoekers kunnen kennismaken en een afspraak maken voor verdere hulp.
  • Welzijn Lochem. Welzijn Lochem richt zich op het thema gezondheid. Zij delen fruit en sportkleding uit en geven advies over een gezonde leefstijl en mogelijke vergoedingen.
  • Lochem Energie en Energieloket Lochem. Deze organisaties geven informatie en advies over energiebesparing en beschikbare subsidies. Energieconciërges kunnen bij je thuis langskomen om te helpen met praktische energiebesparende tips en spullen.
  • Leergeld Lochem. Leergeld Lochem biedt advies en informatie over vergoedingen voor sportactiviteiten, zwemles en andere leermogelijkheden voor kinderen. Ze helpen gezinnen om essentiële educatieve en sportieve activiteiten toegankelijk te maken.
Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.