Badminton Club Lochem viert 60-jarig jubileum met toernooi en feest

Badminton Club Lochem viert 60-jarig jubileum met toernooi en feest

Op zaterdag 5 oktober 2024 viert de Badminton Club Lochem (BCL) haar 60-jarig bestaan met een groots jubileumtoernooi en een feestelijke avond. De club, die sinds 1964 actief is, laat dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbijgaan.

Jubileumtoernooi voor alle niveaus

Overdag, van 10.00 tot 18.00 uur, organiseert BCL een jubileumtoernooi in sporthal De Beemd. Het toernooi staat open voor spelers van alle niveaus binnen de vereniging, van recreanten tot competitiespelers (8e en 9e divisie). Ook niet-competitiespelers, ereleden, oud-leden, vrijwilligers en badmintonners van andere verenigingen worden uitgenodigd om mee te doen. De deelnemers kunnen zich inschrijven voor de onderdelen dubbelspel, gemengd dubbelspel of beide. 

Feestelijke avond

Na het sportieve gedeelte wordt de dag afgesloten met een groot feest voor alle huidige leden, oud-leden, vrijwilligers en hun partners. Oud-leden worden speciaal uitgenodigd om deze bijzondere gelegenheid samen met de club te vieren.

Open trainingen voor nieuwsgierigen

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de vereniging of zelf een keer wil badmintonnen, houdt BCL haar deuren open op maandag van 20.00 tot 22.00 uur en op donderdag (jeugd van 19.00 tot 20.00 uur, volwassenen van 20.00 tot 22.00 uur). Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen of om zelf een shuttle mee te slaan.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.