Demonstratiemiddag; Beleef en ervaar zelf

Demonstratiemiddag; Beleef en ervaar zelf

Sinds juni is de Walderstraat 30 in Lochem de thuisbasis van Rosani, een nieuwe winkel gespecialiseerd in badkamers, keukens en vloeren. Na jarenlange ervaring in loondienst is de stap gezet naar een eigen zaak. Met een uitgebreide verbouwing werd de winkel op 24 juni feestelijk geopend, in het bijzijn van vrienden, familie en geïnteresseerde bezoekers.

Maatwerk met passie

Rosani staat bekend om zijn passie voor maatwerk en persoonlijke aandacht. De winkel ontwerpt badkamers, keukens en interieurs voor zowel particulieren als zakelijke klanten. “Het begint allemaal aan de keukentafel, waar we samen met de klant ideeën uitwisselen,” luidt de filosofie. Het team werkt nauw samen met ervaren vakmensen, wat zorgt voor een hoogwaardige afwerking. “Samen komen we verder,” is het motto.

Het proces begint vaak met vrijblijvend advies, waarna de wensen van de klant verder worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dankzij de nauwe samenwerking met betrouwbare leveranciers kan Rosani garanderen dat elk project maatwerk is. “Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten,” aldus het team.

Een studio voor exclusiviteit

Om zich te onderscheiden van de massa, neemt Rosani uitgebreid de tijd voor elk project. “We hebben een studio opgericht om ons te kunnen focussen op persoonlijke aandacht en exclusiviteit,” wordt er uitgelegd. Deze aanpak zorgt ervoor dat klanten precies krijgen wat ze nodig hebben, met oog voor detail en kwaliteit.

Stijgende vraag naar inbouwhaarden

Met de herfst in volle gang en de winter voor de deur, ziet Roy een sterk toenemende vraag naar inbouwhaarden. “Steeds meer mensen kiezen voor de warmte en gezelligheid van een haard in hun interieur, en daarbij wint de elektrische haard snel aan populariteit.”

Tegenwoordig zijn elektrische haarden realistischer dan ooit tevoren. Dankzij de nieuwste technieken kunnen ze een prachtig en sfeervol vlammenspel creëren dat bijna niet te onderscheiden is van een echte hout- of gashaard. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat er geen rookkanaal of gasleiding nodig is. “Het enige wat je hoeft te doen, is de stekker in het stopcontact steken.” Met slechts één druk op de knop kun je genieten van een sfeervol haardvuur, zonder de zorgen van rook of onderhoud. 

Beleef en ervaar tijdens de demonstratiemiddag

Naast onze verkopen deelt Rosani ook graag kennis en advies. Daarom wordt er op donderdag 3 oktober een demonstratiemiddag georganiseerd in samenwerking met enkele gerenommeerde merken. Van 15.00 tot 18.00 uur kunnen bezoekers de nieuwste innovaties ontdekken op het gebied van afzuigkappen, keukenkranen en fornuizen. Novy, bekend om zijn innovatieve afzuigsystemen, komt met een demonstratiebus naar Lochem. Binnen in de winkel worden de Quooker-kraan en de mogelijkheden met fornuizen van De Nardi (AGA- LA Corneur etc.) voorgesteld.

“Kwaliteit staat bij ons voorop,” vertelt het team, dat bewust kiest voor leveranciers met een reputatie van degelijkheid. Tijdens de demonstratiemiddag zijn deskundigen aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Voor al uw verbouwplannen

Of je nu wilt verhuizen, bouwen of verbouwen, bij Rosani kun je rekenen op deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op jouw wensen. “We denken graag met je mee,” wordt er benadrukt.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.