Graaf Obstacle Run een feest voor toeschouwers

Graaf Obstacle Run een feest voor toeschouwers

De Graaf Obstacle Run is niet alleen een uitdaging voor de deelnemers, maar biedt ook een geweldige ervaring voor toeschouwers. Of je nu een familielid, vriend, of gewoon een fan van het evenement bent, er zijn volop mogelijkheden om van dichtbij mee te genieten. Hieronder vind je tips om je dag als toeschouwer optimaal te beleven.

De eerste deelnemers starten tussen 10.00 en 14.00 uur, wat betekent dat de actie voor toeschouwers begint rond 10.15/10.30 uur. Vanaf dat moment tot ongeveer 15.00/15.15 uur zullen de meeste deelnemers passeren. Dit geeft je een ruime tijdsperiode om het spektakel mee te maken.

Toplocaties om te kijken

Er zijn twee hoofdlocaties waar je als toeschouwer het meeste zult zien:

  • Startplaats van de Motorcross (Gageldijk 2a) Dit is niet alleen de start- en finishlocatie, maar ook een plek met meerdere obstakels dicht bij elkaar. Hierdoor zie je de deelnemers diverse hindernissen nemen en heb je een goed overzicht van hun inspanningen.
  • Openluchttheater Hier bevinden zich eveneens meerdere obstakels op korte afstand van elkaar, waardoor er continu wat te beleven is.

Deze locaties zijn gemarkeerd met een ster op de plattegrond, zodat je ze makkelijk kunt vinden.

Actief meedoen als toeschouwer

Wil je als toeschouwer nóg dichter bij de actie komen? Dit jaar zijn er speciale routes voor toeschouwers uitgestippeld. Je kunt ervoor kiezen om een deel van de route mee te lopen of te fietsen. Deze routes zijn duidelijk aangegeven op de plattegrond in donkerblauw (meelooproute) en lichtblauw (meefietsroute). Zo kun je het evenement van dichtbij ervaren en tegelijkertijd de deelnemers aanmoedigen.

De start en finish vinden beide plaats bij de motorcross locatie aan Gageldijk 2a. Hier is ook een horecapunt aanwezig waar je iets kunt eten of drinken terwijl je wacht op de finishers. 

Wat kun je verwachten?

De Graaf Obstacle Run trekt een brede selectie aan deelnemers, van jong tot oud, die vol enthousiasme de obstakels trotseren. Je zult veel gezinnen tegenkomen die samen de Family Run lopen, waarbij vooral plezier en samenwerking voorop staan. Ook zijn er teams van vrienden en collega’s die gezamenlijk de uitdaging aangaan bij de Obstacle Run. De echte fanatiekelingen doen mee aan de XL-run, waar ze zichzelf echt kunnen uitdagen.

Kortom, de Graaf Obstacle Run is niet alleen een uitdaging voor de deelnemers, maar ook een feest voor de toeschouwers. Zorg dat je erbij bent om de energie, spanning en het plezier van dichtbij te beleven!

Voor meer informatie kijk op de website.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.