Snuffelmarkt Muziekvereniging Juliana op zaterdag 21 september

Snuffelmarkt Muziekvereniging Juliana op zaterdag 21 september

Op zaterdag 21 september organiseert Muziekvereniging Juliana uit Almen haar jaarlijkse snuffelmarkt van 9.30 tot 13.00 uur. De opbrengst van de markt, volledig georganiseerd door vrijwilligers, komt geheel ten goede aan het instrumentenfonds van de vereniging. De opbrengst wordt gebruikt voor het onderhoud en de aanschaf van nieuwe instrumenten, en ondersteunt deels de muzieklessen van de muzikanten. 

Wil je spullen doneren voor de verkoop?

Dat kan op donderdagavond 19 september van 19.00 tot 21.00 uur. Let er wel op dat de ingebrachte spullen verkoopbaar zijn; alles wat niet verkocht kan worden, moet namelijk afgevoerd worden, wat extra kosten met zich meebrengt. Selecteer daarom zorgvuldig wat u inlevert. Niet-geaccepteerde items zijn onder andere grote meubels, banken, tuinmeubelen, groot witgoed, en kapotte of vuile spullen. Elektronica moet bovendien nog goed functioneren.

Voorbereidingen

De vereniging kan daarnaast extra hulp gebruiken tijdens de voorbereiding en op de marktdagen zelf. Helpers zijn welkom op donderdagavond (17.30-21.30 uur), vrijdagochtend (09.00-13.00 uur) en zaterdag (08.45-15.00 uur). Zelfs als je maar een uurtje kunt helpen, is dat zeer welkom! Aanmelden kan via [email protected].

Kom gezellig snuffelen en steun Muziekvereniging Juliana!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.