Wegvlak Mauritsweg tijdelijk afgesloten vanwege gat

Wegvlak Mauritsweg tijdelijk afgesloten vanwege gat

Update

Het gat in de Mauritsweg is afgelopen vrijdag ontstaan door een defect in het hoofdriool. Dit is onderzocht en na het weekend direct hersteld door aannemer Reko, die ook bezig is met de herinrichting van de Walderpoort, Tramstraat en Larenseweg. Sinds dinsdagmiddag 17 september 13.00 uur is de weg weer toegankelijk voor al het verkeer.

Vrijdag is op de Mauritsweg een groot gat ontstaan, waarvan de oorzaak momenteel onbekend is. De gemeente onderzoekt de situatie om te achterhalen wat het probleem heeft veroorzaakt. Uit voorzorg heeft de gemeente besloten het wegvak tussen de Frederik Hendriklaan en de Graanweg volledig af te sluiten voor alle weggebruikers. Dit geldt zowel voor automobilisten, fietsers als voetgangers.

Vanwege de mogelijke risico’s is er een dringend advies aan iedereen, inclusief omwonenden, om niet over het betreffende wegdeel te rijden. De gemeente heeft maatregelen getroffen om de veiligheid van het publiek te waarborgen en verdere schade te voorkomen.

Omleiding

Verkeersdeelnemers die de parkeerplaats aan de Mauritsweg willen bereiken, wordt geadviseerd om gebruik te maken van een alternatieve route via de Koedijk en Graanweg.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.