Vier dagen fietsplezier met Fiets4daagse ‘De Achterhoek’

Vier dagen fietsplezier met Fiets4daagse ‘De Achterhoek’

Op dinsdag 6 augustus start de Fiets4daagse ‘De Achterhoek’, een evenement waar fietsers van alle niveaus vier dagen lang kunnen genieten van de prachtige natuur, pittoreske dorpjes en historische stadjes van de Achterhoek en Salland. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende routes van 30, 45 en 60 kilometer. Voor de meer ervaren fietsers is er op donderdag een speciale route van 80 kilometer, waarbij de 60 kilometer route wordt uitgebreid met een extra lus van 20 kilometer, te volgen via GPX.

Speciale route voor kinderen

Op woensdag is er een speciale route voor kinderen uitgezet. De jongste deelnemers kunnen samen met hun ouders of grootouders een route van 15 kilometer fietsen. Onderweg zijn er leuke activiteiten voor de kinderen en na afloop kunnen zij genieten van een heerlijke pannenkoek. Inschrijven voor de kinderroute kan op de dag zelf aan de Verwoldseweg, het start- en finishterrein.

Muzikaal programma

Het muzikale programma biedt een mix van oude bekenden en nieuwe artiesten. Elke middag, van 13.30 tot 16.00 uur, zorgen diverse optredens voor een gezellige sfeer. Dit jaar treden onder andere The Neighbour Sisters, Shantikoor ‘Op Koers’ en het duo ‘Een en Ander’ op.

Routes door charmante plaatsjes

De routes voeren langs charmante plaatsjes zoals Gorssel, Laren, Harfsen, Bathmen, Okkenbroek, Joppe, Exel, Lochem, Almen, Warnsveld, Eefde, Brummen, Bronkhorst, Vorden, Nieuw-Heeten, Geesteren, Ruurlo, en Noordijk. Elke route biedt een unieke ervaring en laat deelnemers kennismaken met de veelzijdigheid van de regio.

Feestelijke afsluiting

Op vrijdag 9 augustus wordt de Fiets4daagse feestelijk afgesloten met live muziek, hapjes en drankjes. Iedereen is van harte welkom om de afsluiting bij te wonen, of je nu hebt meegedaan aan de fietstocht of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer. De entree is vrij toegankelijk, dus kom langs en vier mee.

Inschrijven

Via de website www.fiets4daagsedeachterhoek.nl is het eenvoudig om je in te schrijven. Beleef een onvergetelijke fietservaring in de Achterhoek en geniet van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.