Afscheidswedstrijd voor Thomas van der Worp Bij Sportclub Lochem

Afscheidswedstrijd voor Thomas van der Worp Bij Sportclub Lochem

Op zaterdag 29 juni vond een bijzondere afscheidswedstrijd plaats voor Thomas van der Worp, die na meer dan 300 wedstrijden afscheid nam als speler van Sportclub Lochem 1. Na de wedstrijd tussen het huidige eerste elftal en oud-spelers van het team, werden ook Ruben van der Worp, Raymond van der Heide en Laurens Leussink in het zonnetje gezet.

Spelers en trainers

Ruben van der Worp, met meer dan 100 wedstrijden voor Lochem 1, heeft de afgelopen jaren minder kunnen spelen vanwege blessures. Toch bleef hij actief in het tweede team, waar zijn inzet en betrokkenheid bijzonder werden gewaardeerd.

Raymond van der Heide heeft het afgelopen seizoen als assistent-trainer van Lochem 1 veel meer gedaan dan verwacht, vooral door de afwezigheid van Laurens. Zijn toewijding als 'trainer van de oude stempel' maakte hem een gewaardeerde kracht binnen de staf.

Laurens Leussink, hoofdtrainer van de afgelopen twee seizoenen, besloot om zich op zijn herstel te richten. Onder zijn leiding kende de club een sportief hoogtepunt met de promotie via de nacompetitie in het seizoen 22/23. Laurens was trots op zijn rol als hoofdtrainer, en de vereniging is hem dankbaar voor zijn bijdrage.

Thomas van der Worp, met meer dan 300 wedstrijden voor Lochem 1, waarvan vele als aanvoerder, was zowel binnen als buiten de lijnen een voorbeeld. Zijn betrokkenheid bij het VR1-team en als trainer-coach van JO19-1 toonde zijn toewijding. Thomas blijft betrokken bij de club, ondanks zijn afscheid als speler.

“Ruben, Raymond, Laurens en Thomas: bedankt voor jullie inzet. Hopelijk zien we jullie nog vaak op De Elze!” Laat het bestuur van Sportclub Lochem weten via hun website.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.