Kinderen genieten van vijfde editie Barchkamp

Kinderen genieten van vijfde editie Barchkamp

Het sportcomplex van voetbalvereniging SVBV aan de Maandagsdijk was recent onder het motto ‘Olympic Games’ omgetoverd tot een heus Olympisch park voor de alweer vijfde editie van het Barchkamp. Dit jaarlijks terugkerend sportkamp wordt georganiseerd in samenwerking door drie sportverenigingen in Barchem: gymvereniging DOS, volleybalvereniging BVC’73 en voetbalvereniging SVBV.

Mede dankzij het heerlijke weer en de vele gezellige kinderen en vrijwilligers was het weer een groot succes. Na het ontsteken van een heus olympisch vuur begonnen de jongste kinderen met een spellencircuit op het terrein, keken een film en sloten de avond af met het roosteren van marshmallows rond het kampvuur. De oudste kinderen gingen suppen en deden bij terugkomst een spannend moordspel met medewerking van toneelvereniging Ons Genoegen. Ook zij zaten nog even heerlijk na bij het kampvuur. 

Enthousiast, blij en vermoeid

Na een korte nacht en een heerlijk ontbijt werden verschillende olympische spelen gespeeld en konden de kinderen afkoelen in het zwembad en op de buikschuifbaan. Na de lunch werd het tentenkamp weer afgebroken en konden de kinderen zich in het zonnetje nog even vermaken in het water. Barchkamp werd gezamenlijk afgesloten met het kamplied en een lekker waterijsje. Hierna vertrokken de enthousiaste, blije en vermoeide kinderen weer richting huis. Een paar uur later zag het terrein eruit alsof er niets gebeurd was. 

Volgende editie

Wat heeft men weer genoten van een geweldige editie van het Barchkamp waarbij de organisatoren de vele hulpouders en de sponsoren willen bedanken voor hun medewerking. In 2025 staat op 27, 28 en 29 juni de zesde editie van Barchkamp op de agenda.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.