Maak jij al gebruik van duurzame relatiegeschenken?

Maak jij al gebruik van duurzame relatiegeschenken?

Ben je op zoek naar goede relatiegeschenken, maar weet je niet precies wat je moet kiezen? Je bent niet de enige. Veel ondernemers vinden het lastig om te bepalen wat ze aan hun contacten moeten geven. Aan de ene kant moet een geschenk ervoor zorgen dat de banden aangehaald worden, maar je wilt geen rommel weggeven. Ten eerste weet je dan vrijwel zeker dat de ontvanger er niets mee zal doen, en ten tweede is rommel ook nog eens heel schadelijk voor het milieu. De oplossing? Duurzame relatiegeschenken. Wie dacht dat het aanbod aan duurzame relatiegeschenken beperkt was, zal zijn ogen zeker uitkijken. Tegenwoordig is er volop keus en het gaat hier stuk voor stuk over producten die je allemaal wel zou willen hebben. Kortom: laten we eens in de materie duiken om echt het perfecte geschenk te vinden waarmee je oude contacten aanhaalt en ook snel nieuwe kunt leggen. 

Een leuk relatiegeschenk geven dat praktisch én duurzaam is 

Een relatiegeschenk geef je aan een bestaande klant om te laten weten dat je de samenwerking gewaardeerd hebt of om nieuwe klanten over de streep te halen. Je wilt graag een goede en blijvende indruk maken op deze persoon. Dat doe je door iets te geven waar de ontvanger iets aan heeft en wat deze vaker dan een keer kan gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een goede thermosbeker geven, of je kunt katoenen tassen bedrukken bij Maxilia. Deze gebruiksvoorwerpen vallen altijd in goede aarde en het voordeel van deze producten is dat ze ook nog eens bijdragen aan je naamsbekendheid. Iedere keer als de ontvanger ze gebruikt, zal diens oog vallen op je logo. Vergeet daarom niet om al je geschenken te personaliseren. Daarmee haal je het maximale uit je geschenk. Dat wil je. 

Duurzame relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten

Als ondernemer wil je je verantwoordelijkheid nemen en dat betekent dat je ook oog hebt voor het milieu. Je wilt deze wereld op de juiste manier overdragen aan de volgende generaties en dat betekent dat je duurzaam werkt. Vandaar dat je ook duurzame relatiegeschenken wilt. Als je je relatiegeschenken bij Maxilia koopt, weet je zeker dat je volop keus hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van pennen die gemaakt zijn van ecologische materialen? Een pen is altijd welkom en bovendien is het een betaalbaar geschenk. Je kunt ook een notitieschrift geven die gemaakt is van gerecycled papier. Wil je liever een wat luxer cadeau geven? Dan kun je ook kiezen voor een koerierstas, of wat dacht je van een setje gastendoeken? Je kunt ook kiezen voor een powerbank zodat iemand altijd in de gelegenheid in diens telefoon op te laden. Reken maar dat dit geschenk gewaardeerd wordt. 

Weet wanneer je je geschenk moet geven voor extra impact

Een relatiegeschenk geef je om contacten te leggen of te versterken. Om maximaal impact te maken met je geschenk, raden we je aan om te zorgen dat je je geschenk op het juiste moment geeft. Heeft je klant iets te vieren? Laat even iets van je horen door middel van een relatiegeschenk. Vergeet ook niet om even een attentie te sturen wanneer je klant met tegenslag te maken heeft gekregen. Het leven gaat namelijk niet alleen maar over rozen en juist wanneer het even tegenzit, is het fijn om te weten dat er mensen zijn die met je meeleven. Zet daarom belangrijke data op je kalender en kies op dat moment voor je geschenk.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.