Blues en voetbal rond de kerk

Blues en voetbal rond de kerk

Dit jaar vond de tiende editie plaats op zaterdagavond 6 juli van Blues Rond de Kerk waarbij verschillende bluesbands optreden op podia rondom de kerk. Ondanks de concurrentie van de EK-wedstrijd kwamen er toch een paar honderd mensen op het evenement af. 

De avond begon om 20.00 uur met een optreden van de band Lochmess Clan. Terwijl Nederland streed tegen Turkije in Berlijn in de kwartfinale, speelde de hokum Syndicate op het andere podium.

Rock 'N' Ride nam het podium over terwijl Nederland probeerde de achterstand in te halen. De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van de Julian Sas Band. De twee podia zorgden ervoor dat bezoekers de hele avond konden genieten van live muziek, terwijl de bands elkaar afwisselden.

Bezoekers

Ondanks dat de entree voor iedereen vrij toegankelijk was, was het wel te merken dat de voetbalwedstrijd invloed had op het aantal bezoekers. Gelukkig kwamen er na afloop van de wedstrijd nog veel mensen langs om te genieten van de muziek en de gezellige sfeer rondom de kerk.

De bezoekers hadden zichtbaar genoten van waardoor de tiende editie van Blues Rond de Kerk al met al weer een geslaagd evenement was. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer genieten van dit mooie evenement, zonder concurrentie van een belangrijke voetbalwedstrijd.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.