Donatie aan Stichting Jarige Job van Inner Wheel Barchem

Donatie aan Stichting Jarige Job van Inner Wheel Barchem

Inner Wheel Barchem heeft met trots een donatie van 1.500 euro overhandigd aan Stichting Jarige Job, een organisatie die zich inzet voor kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen, zodat ook zij hun verjaardag kunnen vieren.

Voor veel kinderen in Nederland blijft een verjaardagsfeestje een onbereikbare luxe. Stichting Jarige Job voorziet deze kinderen van een speciale verjaardagsbox met versieringen, traktaties voor school, lekkers voor de visite en een cadeau, waardoor ze toch hun verjaardag kunnen vieren zoals elk kind verdient.

Prachtig initiatief

Annelies Hoentjen van Inner Wheel Barchem benadrukt het belang van hun bijdrage: “Als serviceclub voelen wij ons vereerd om een bijdrage te kunnen leveren aan dit prachtige initiatief.” De donatie werd mogelijk gemaakt door de inzet van clubleden tijdens verschillende activiteiten gedurende het clubjaar 2023/2024, waaronder verlotingen, verkoop van ingebrachte goederen en persoonlijke giften. Ook droeg een succesvolle tuinbijeenkomst en de jaarlijkse Goede Doelenmarkt bij aan het behalen van dit mooie resultaat. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.