Zonnige Sixday bij Witkampers in Laren

Zonnige Sixday bij Witkampers in Laren

Onder een stralende zon en zomerse temperaturen vond op zaterdag 22 juni de eerste editie van de Sixday plaats, georganiseerd door Witkampers in Laren. Het was een zeer geslaagde dag vol sport, plezier en gezelligheid voor de deelnemers en bezoekers.

De Sixday bestond uit twee sporten: zes tegen zes voetbal en vier tegen vier beachvolleybal, elk verdeeld over twee categorieën: recreatie en prestatie. In de recreatieve categorie van het voetbal toonden LZVV 5 en het ‘Net geen 35+ team’ hun vaardigheden in de finale. Na een spannende wedstrijd trok ‘Net geen 35+ team’ aan het langste eind en kroonde zich tot winnaar. In de prestatieve categorie streden Groene Hoop en Keko om de titel. Uiteindelijk was het Groene Hoop dat de overwinning binnen sleepte.

Beachvolleybal

Ook het beachvolleybal kende spannende momenten. Teams werkten zich in het zand in het zweet en genoten zichtbaar van de sportieve uitdagingen en de zomerse sfeer.

Genieten van BBQ en muziek

Tijdens en na het sportevenement konden de aanwezigen genieten van diverse hapjes en drankjes. Zo waren er verschillende broodjes van de BBQ en er kon er patat en snacks gehaald worden bij de kraam van Westerik Snack. De dag werd muzikaal afgesloten door de band Livin' Room, die met hun energieke optredens de perfecte afsluiting vormden van een geslaagde dag. 

Een geslaagde eerste editie

De eerste editie, van hopelijk vele, van de Sixday bij Witkampers in Laren was zonder twijfel een groot succes. Het evenement had een geweldige mix van sportieve activiteiten, lekker eten en drinken, en gezelligheid. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.