Monuta Lochem steunt Stichting de Heavensride en doneert voor Hospice Zutphen en Stichting Ambulance Wens Oost

Monuta Lochem steunt Stichting de Heavensride en doneert voor Hospice Zutphen en Stichting Ambulance Wens Oost

Stichting de Heavensride ontving van Monuta Lochem een donatie van 1000 euro voor hun prachtige initiatief om met fietsfanaten geld bij elkaar te fietsen voor het mooie en bijzondere werk van het Hospice te Zutphen en Stichting Ambulance Wens Oost. Dit initiatief is één van de ‘Gebaren van Monuta’ die de organisatie via haar medewerkers jaarlijks beschikbaar stelt. Al meer dan 100 jaar staat Monuta klaar voor de lokale samenleving. Daarom konden medewerkers plannen indienen voor steun aan initiatieven en projecten die een positieve bijdrage leveren aan de fase voor, tijdens en na het afscheid van een dierbare.

Wilko Eijkelkamp, uitvaartverzorger bij Monuta licht toe: “ Het is zo belangrijk dat we naar elkaar en onze omgeving omkijken. Alle collega’s hebben hetzelfde Monuta-DNA: we doen er alles aan om er te zijn voor mensen op een impactvol moment in het leven. Niet alleen tijdens een afscheid. Maar ook als het nog niet zover is, of als zij al afscheid hebben moeten nemen van een dierbare in het verleden. Het is als medewerkers heel bijzonder dat wij van onze werkgever zo’n lokaal gebaar kunnen doen en zo samen een bijdrage leveren. Zelf ben ik ook een verwoed fietser en zal dan, met al die andere fietsfanaten, op vrijdag 28 juni de uitdaging aangaan om dit fantastische initiatief te steunen.” 

Bestuurslid Mariëlle Klein Brinke van Stichting Heavensride: ”Wij zijn ontzettend blij met deze geweldige donatie! Zo mooi! Prachtig dat Monuta onze Heavensride ook een warm hart toedraagt. Vrijdag 28 juni zullen wij stilstaan bij degene die wij moeten missen, maar ook bij degene die wij  nog om ons heen hebben. Het leeft weer in het dorp, dat is zo waardevol. De deelnemers zullen afzien, met zichzelf een uitdaging aangaan  en samen waardevolle herinneringen maken. Wij kijken er naar uit!”

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.