Feestelijke heropening van de vernieuwde Stadshuus en Markt in Lochem

Feestelijke heropening van de vernieuwde Stadshuus en Markt in Lochem

Op zaterdag 8 juni was de feestelijke heropening van de vernieuwde Markt en het Stadshuus in Lochem. Het was aan wethouders Wendy Goodin en Ria Leliveld om de opening te verrichten. Na de officiële openingen werden diverse activiteiten georganiseerd, zowel in het Stadshuus als buiten op de Markt. Gepaard met live muziek en veel leuke activiteiten voor jong en oud was er van alles te zien en te doen in het centrum van Lochem.

Opening door wethouders

Wethouder Wendy Goodin bedankte, tijdens haar toespraak, iedereen die betrokken was bij de renovatie. Het vernieuwde Stadshuus heeft een grondige facelift ondergaan, met een vernieuwde, bredere ingang en een nieuwe ruimte, de Marktzaal, met uitzicht op de Markt.

Aansluitend opende wethouder Ria Leliveld de vernieuwde Markt. Ze deed dit samen met enkele jongeren, door de nieuwe fontein in werking te stellen. Op de vernieuwde Markt is er ruimte voor ontmoeting. Meer groen en meer plekken om gezellig te zitten. Met een jeu de boulesbaan en een schaakbord binnen handbereik. En natuurlijk de fontein. 

Activiteiten en vermaak

Binnen in het Stadshuus waren er verschillende demonstraties. Op de markt was er voor kinderen tot 12 jaar een springkussen en konden ze een gratis ijsje krijgen in ruil voor een ingekleurde kleurplaat. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.