Tiende editie Festival Mañana Mañana wordt tevens afscheidsfeest

Tiende editie Festival Mañana Mañana wordt tevens afscheidsfeest

Met nog een week te gaan zijn ze bij het Festival Mañana Mañana niet alleen volop voorbereidingen aan het treffen, maar hebben ze ook een moeilijke beslissing moeten nemen. De tiende editie van het festival dit jaar, zal ook tevens de laatste editie zijn.

Lieve festivalgangers

Zo opent het festival haar bericht aan haar bezoekers. “Weet je nog: bandjes, theater, kampvuur, lekker eten, veel te doen en een relaxed sfeertje, en dat alles op het prachtige landgoed van een kasteel. Kom je dit jaar weer naar Mañana Mañana? Nog een reden om het niet te missen: dit is echt de allerlaatste kans om Mañana Mañana nog een keer mee te maken.” 

De organisatie achter het festival laat weten niet uit te willen gaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met vrienden eromheen. “We willen eerlijk zijn naar alle dierbare en trouwe bezoekers die al maanden toeleven naar volgend weekend. Daarom kiezen we ervoor om bezoekers en andere betrokkenen op voorhand in te lichten over dit ongelofelijk moeilijke besluit. We gaan er een fantastisch afscheidsfeest van maken, fiësta like there’s (letterlijk) no mañana!”

Grandioze finale

Iedereen die een kaartje koopt of gekocht heeft, krijgt het volledige aanbod. Er wordt nergens op afgeschaald, geeft de organisatie aan. "We staan straks voor je klaar met vier dagen boordevol muzikale pareltjes, culinaire vrijbuiters, wonderlijk theater en geestverrijkende workshops. Mis deze grandioze finale niet!”

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.