Veertigste verjaardag afdeling aangepast sporten van De Toekomst

Veertigste verjaardag afdeling aangepast sporten van De Toekomst

Sinds 1984 heeft de Lochemse tafeltennisvereniging De Toekomst, onder de naam A.L.T.C., een afdeling voor aangepast sporten. Deze afdeling viert zaterdag 1 juni 2024 in de Jan Wissinkhal haar 40ste verjaardag.

De spelers, die nog altijd op zoek zijn naar nieuwe spelers en begeleiders, doen mee aan diverse wedstrijden en toernooien. Enkele spelers namen zelfs deel aan de ‘Special Olympics World Summer Games’. Het aangepaste sporten vindt iedere woensdag vanaf 19.30 uur plaats in de Jan Wissinkhal aan de Runmolenlaan 17 in Lochem. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij een trainingsavond.

Jubileumviering

Het jubileum wordt zaterdagochtend 1 juni gevierd met een toernooi voor de aangepaste sporters van de vereniging, waarbij zij strijden tegen andere verenigingen die hiervoor een uitnodiging hebben ontvangen. Daarna is er voor de spelers en begeleiders een lunch in het naastgelegen Advendo gebouw. Om 14.00 uur vindt er een receptie/feestmiddag plaats waarbij iedereen welkom is. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door De Party Toppers en De Tijdbrekers.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.