Kringloopwinkel 2Switch opent gloednieuw modern pand

Kringloopwinkel 2Switch opent gloednieuw modern pand

Een jaar lang is er gebouwd aan het nieuwe pand voor kringloopwinkel 2Switch. Op woensdag 15 mei zullen klanten de nieuwe winkel voor het eerst van binnen kunnen bekijken.

De afgelopen tijd zat de kringloopwinkel op een tijdelijke locatie. Die mogen ze nu inruilen voor een gloednieuw pand. Het is overigens niet van hunzelf. Maar van verhuurder Torenstad Vastgoed. Voor de kringloopwinkel "betekent dit een prachtige, nieuwe ruimte om haar maatschappelijke missie in Zutphen verder te realiseren", leggen ze uit.

Het oude pand voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarom besloot de verhuurder het deels te slopen en er een veel moderner pand neer te zetten. Een deel van het oude pand is blijven staan, al zie je daar vanaf de buitenkant niks van.

'Vernieuwbouw'

"Om precies te zijn is dit de ruimte waarin voorheen grotendeels de winkel in gesitueerd was." Nieuwbouw is het daarom niet, ze noemen het zelf "vernieuwbouw. Wel heeft het bestaande deel een upgrade gekregen. Daardoor voldoet het hele pand weer aan de standaard van vandaag de dag."

De officiële opening van het pand is woensdag 15 mei om 10.00 uur.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.