Koningsdag voor jong en oud in Laren

Koningsdag voor jong en oud in Laren

Zaterdag 27 april gaat het gebeuren. De eerste Koningsdag Laren bij Witkamp, mogelijk gemaakt door OJWL. Er is een prachtige line-up samengesteld voor een onvergetelijke dag en avond vol muziek en festiviteiten. Vanaf 14.00 barst het feest los en kun je tot 00.30 genieten van dit spektakel. 

Terwijl de jeugd zich kan vermaken aan de overkant bij de Kindermarkt en gezelligheid van Laren&Oranje, kunnen de jongeren en ouders genieten van dit evenement in de zaal van Witkamp. “We hebben ons evenement bewust afgestemd op de activiteiten van Laren&Oranje en alles in goed overleg opgezet.” Aldus Ramon van OJWL.

Om 15.00 uur trapt de eerste band af. Het bloedfanatieke viertal ALIVE uit Bathmen neemt je mee met Rock and Roll uit de jaren ’60, ’70, klassiekers van de jaren ’80, meezingers uit alle tijden, gemixt met de beste feestmuziek van tegenwoordig.

Aan het begin van de avond pakt Stef Ekkel zijn plek op het podium. Met bekende hits als “De woonboot” en “Liever te dik in de kist” zal de zaal zeker uit zijn dak gaan. Fuze en de Beatcrooks zullen elkaar in de avonduren afwisselen met tussendoor de Nederlandse volkszanger van Turkse afkomst, Ammar. 

Voor de inwendige mens heeft Witkamp diverse broodjes en kun je met de munten van Koningsdag ook een lekkere snack halen bij Aris aan de overkant van de straat. 

Entree is helemaal gratis. Iedereen van elke leeftijd is van harte welkom, dus kom gezellig even binnen wandelen. 

Vanaf woensdag 24 april ligt de Koningsdag special in de brievenbussen van gemeente Lochem.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.