Laurens Leussink stopt als hoofdtrainer Sportclub Lochem

Laurens Leussink stopt als hoofdtrainer Sportclub Lochem

Hoofdtrainer Laurens Leussink heeft besloten om na het lopende seizoen te stoppen als hoofdtrainer van Sportclub Lochem 1. “Laurens is nog steeds aan het herstellen van de hersenbloeding die hij in mei 2023 heeft gehad, en dat herstel vraagt veel van Laurens.” Schrijft Sportclub Lochem op social media. Het herstel vraagt zoveel van hem, dat hij heeft besloten om na dit seizoen te stoppen. Wel wil Laurens het lopende seizoen tot een goed einde brengen, tezamen met de staf van het eerste elftal.

Laurens geeft aan dat hij nu op 70 procent van zijn vermogen het trainerschap uitvoert en hij verwacht dat het langere tijd zal duren om 100 procent te kunnen geven. In zijn ogen doet hij het team, zijn staf, de club en zichzelf hiermee te kort.

Dankwoord

Het bestuur van de voetbalclub respecteert de beslissing van Laurens volledig. “Wij danken hem voor de buitengewoon prettige samenwerking: Laurens heeft laten zien de juiste man op het juiste moment op de juiste plek te zijn.” Aldus het bestuur. 

De vereniging gaat nu op zoek naar een opvolger. In overleg met de spelersraad zal er een profiel opgesteld worden die past bij de ambities van de voetbalclub. 

Derby

Voor de Heren 1 staat komende zondag wederom een derby op de agenda. De mannen uit Lochem zullen ditmaal op bezoek gaan in Laren bij de Witkampers 1. De vorige wedstrijd in oktober eindigde in een winst voor de Witkampers. Momenteel staan de Heren 1 van Sportclub Lochem vijfde in het klassement. Twee plekken onder de Witkampers. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.