Berkelduiker Rian Schoneveld verrast met sportpenning

Berkelduiker Rian Schoneveld verrast met sportpenning

Tijdens de zaterdagmorgen training stond de Berkelduikers een verrassing te wachten. Terwijl de zwemmers bezig waren met het wisselen van groepen, werden ze plotseling gevraagd om langs het bad te gaan zitten. Tot hun grote verbazing verscheen Christiaan Beuzel van de Sportraad Lochem, die een speciale mededeling had.

Het bleek dat de sportraad een sportpenning wilde uitreiken aan een van de zwemmers van de Berkelduikers. Deze sportpenning wordt normaal gesproken uitgereikt aan sporters, sportploegen of vrijwilligers die een bijzondere prestatie hebben geleverd. En dit keer was het de beurt aan Rian Schoneveld om in het zonnetje te worden gezet.

Compleet verrast

Rian was compleet verrast toen Christiaan hem de sportpenning en bijbehorende bloemen overhandigde. Zijn vele medailles op de Gelderse kampioenschappen en deelnames aan verschillende NK's hadden de sportraad overtuigd om hem deze eer te geven.

Na dit bijzondere moment kon de training weer hervat worden. Want met belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht, zullen alle zwemmers van de Berkelduikers zich weer volledig moeten focussen op hun doelen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.