Almen Schoon! Vrijwilligers gaan zwerfafval te lijf op 26 oktober

Almen Schoon! Vrijwilligers gaan zwerfafval te lijf op 26 oktober

Op zaterdag 26 oktober wordt er weer een nieuwe Almen Schoon! georganiseerd. Tijdens deze opruimactie gaan enthousiaste vrijwilligers op pad om zoveel mogelijk zwerfafval langs de openbare wegen in en rondom de kern van Almen te verwijderen. De gemeente ondersteunt de actie, net als voorgaande jaren, door te zorgen voor handschoenen, prikstokken, afvalzakken en veiligheidshesjes.

Samen voor een schoner Almen

De actie begint om 10.00 uur met een bijeenkomst in dorpshuis Ons Huis, waar de vrijwilligers onder het genot van een kopje koffie of thee de schoonmaakroutes zullen verdelen. Om 10.30 uur trekken de teams eropuit om de verschillende routes te lopen en het zwerfafval op te ruimen. Rond 12.30 uur wordt de dag afgesloten met een gezamenlijke lunch in Ons Huis, als dank voor de inzet van alle deelnemers.

Aanmelden en meedoen

Iedereen die wil bijdragen aan een schoner Almen, is van harte welkom om mee te doen. Aanmelden kan vooraf via [email protected]. Zo wordt ervoor gezorgd dat er voldoende materialen en iets lekkers te eten en drinken voor alle vrijwilligers klaarstaat. De organisatie hoopt opnieuw op een mooie opkomst, zodat Almen weer stralend schoon kan worden achtergelaten

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.